Kuopio – 28.07.12

Who
Verjnuarmu RockCockissa
When
lauantai, heinäkuu 28, 2012
00:00 - Ikärajaton
Where
Rockcock (map)
Kuopio
Other Info
Sattupa sopivasti! Kun Kuopio Rock täättää 10-vuotta, niin Verjnuarmu juhlistaa samana vuonna 10-vuotista taevaltaan! Tämän kunniaks bändi vettää semmosen keikan Kallaveen rannalla, että heikompoo hirvittää! Tätä et voe jättee välistä mistään hinnasta!!!

« Back to the calendar

Julkaistu kohteessa Keikat
One comment on “Kuopio – 28.07.12
  1. Taru Karoniemi kirjoitti:

    Moi Verjnuarmu bändi! Ajattelin kysyy, että meinaatteko tehä joskus Lappeenrantaan tai Imatralle keikkoja olisi mukavaa, mutta jos teillä on kiirettä keikkojen takia nii ei kiirettä minä kyllä jaksan odotella vielä monta kesää. Olette älyttömän hyvä bändi ja mie kunnioitan teijän musiikkia tosi paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*