Rakas Sotapäeväkirja

Ei oo tullu vähhään aikaan tänne kirjoteltua, mutta nyt uattelin raapustaa muutaman sana. Tässä ollaan hilaiselloo vietetty keikkarintamalla, mutta muuten ollaan paiskittu hommia aena kun ollaan omilta kiireiltä keretty. Uusia viisuja ollaan viännelty, kiännelty, kunneltu ja vielä lissee viännelty. Nyt alakaa homma pikkuhilijoo olla siinä kuosissa, jotta kohtapuoliin piästään alottelemaan muutaman viisun purkitukset. Tässä kevväällä on tarkotus rykästä valamiiks muutama viisu, ja samalla sissään ajella kalusto tulevia uuven levyn iänityksiä varten. Tiiossa on siis kohtalaenen piuhahelevetti ja mikkiständiviidakko. Ens kuussa olis tarkotus ensmäeset rummuniskut taltioida. Kaks hyvinnii menevää viisua olis tarkotus purkitella, ja tässä vaiheessa on jo sanottava, että melekosen jytäkät rallit on kyllä tulossa!

-Musta Savo-

Julkaistu kohteessa Sotapäeväkirja
One comment on “Rakas Sotapäeväkirja
  1. Isäntämies kirjoitti:

    Luomisen tuskaa, kkyllä se siitä lähtee kun oikea sointu ja lyriikka löytyy :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*