Studiopäeväkirja 15.2.2014

Tännään se sitten alako pitkästä aikaa uuven materiaalin purkittaminen. Tarkotus oli pistää purkkiin rummut kahteen uuteen viisuun. Toinen tulloo myös tulevalle levylle, ja se on tarkotus pistää pihalle koko kansan kuultavaks tuossa kesällä. Se toinen ralli on sitten ihan jottaen muuta, ja siitä ei paljasteta vielä tässä vaiheessa mittään. Mutta ennen kessää siitäkin jo jottaen luulis kuuluvan.

Koska viisas mies oon, kävin soundit hieromassa pönttöihin jo edellisenä viikonloppuna. Samalla tuli sekoiltua piuhojen kanssa ja pistettyä äänityskalusto kuntoon. Tosin tännään piti vielä hieroa hieman mikityksiä ja siätää muutenkin, koska siätäminen on niin helevetin hauskaa….mukamas. Aenakin mikin asentoo hanur….eiku basarissa muistaakseni vielä korjaelin.
Ite äänitys oli sitä samaa sotkemista kun aiemminkin. On se jännä kun REC valo syttyy koneen ruudulla, niin unohtaa lähes kaiken? Mikä komppi, mikä biisi….mitä helevettiä? Asiaa ei helepottanu sekkään, että nyt joutu hoitamaan ite soiton ja äänityksen. Onneks on laitteet ihan pienen kurkotuksen päässä, niin ei tarvii hirveesti venkuilla. Eli tarkkaamo ja soittotila tässä tappauksessa hyvinniin kompaktisti samassa tilassa. Hiirimattona toemii hyvin virveli, ja rumpupalikalla saa kätevästi painettua äänityksen käyntiin.

Mutta turhat valittelut sikseen ja homma käyntiin. Muutamien sekoilujen jäläkeen alakaa homma luistamaan, kohta olikin ekasta viisusta muutama hyvä otto narulla! Ei tämä nyt sitten kuiteskaan ollu mittään avaruustiedettä! Sammaa paskaa kun ennenkin, joten seuraavan viisun kimppuun.

Se on tuon klikin kanssa soittaminen vähän semmosta henkimaailman juttua välillä. Jos mukamas tempo heittää vähän, niin syytän klikkiä kiilaamisesta perkele! No kylläpä se klikkikin alako viimein tempoon osata nakuttaa, ja toisen viisun pöntöt oli kohta purkissa. Eli heleppoo kun heinänteko perkele! Kamat kasaan ja kotia kohti ihmettelemään, että mitäs paskaa sitä tuli taas tehtyä? No paskaa oli tarkotus kyllä vääntää, mutta priimaa tuppas tulemaan!

No seuraavaks on sitten Woeman bassojen purkittaminen ens kuun puolella! Se on heleppoo kun ei tarvii kun REC-nappuloo painoo, ja ukkohan vetelee ykösellä purkkiin kuiteskin!

-Musta Savo-

Julkaistu kohteessa Sotapäeväkirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*