Studiopäeväkirja 20.9.2014

No niin. Siitä on noin neljä vuotta aikoo, kun viimeks ollaan täyspitkee levyä työstetty. Nyt on aeka alottaa uuven levyn iänitykset, ja paekkana toimii tuttu ja turvallinen, hyväks havaettu oma kotiluola Harmoo Talo! Uusia viisuja on sävelletty, sovitettu, viännelty ja kiännelty viimesen kahen vuojen ajan, ja nyt pistetään koko kommeus sitten talteen. Rumpuiänityksillähän tämäkin rojekti lähtee käyntiin.

Viikko sitten olin käyny virittelemässä pöntöt ja pistämässä koko iänityskaluston pystyyn. Tämä päevä alko hienosäädöllä ja yhellä ohrasella juomalla! Sitten vuan REC-nappula loistamaan, ja takomaan pönttöjä narulle. Alku oli tunnetusti vaikeeta, vaikka nyt mittään varsinaesta REC-kammoa ei ollukaan. Jonkun verran sekkoilua ja kankeeta soittoo kuiteskin. Asiaan tuo oman haasteesa, kun pittää samalla soittoo ja toemia äänimiehenä. No eipä tätä ensmäistä kertoo oltu tekemässä, ja alakohan tuo homma pikkuhilijoo luistamaan!

6 tuntia kun aikoo oli kuluna, niin siellähän oli purkissa kahen viisun rumpupohjat. Narulle tarttu Verjvirta ja Huavakuume -nimisten viisujen rumpupohjat. Soettokin kuluki lopulta oekein mallikkaasti ja lopputulos kuulostaa hyvälle ja immeisen soittamalle. Ei muuta kun vossikalla kotia kohti, ja kuuntelemmaan vielä päivän tuotokset!
Seuraavana vknloppuna tuas takasin sorvin iäreen!

-Musta Savo-

Julkaistu kohteessa Sotapäeväkirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*