Studiopäeväkirja 28.8.2014

Toenen päevä rumpuäänityksiä luvassa, ja aurino paestaa ulkona. Siitä onkin hyvä siirtyä sotkuseen ja pimeään mökkiin paukuttamaan rumpuja. Vireiden tarkistus pöntöistä ja eikun iänittämään. Ekan kerran jännitystä ei ennee ollu, ja palikat pysyi hyvin käessä sekä komppi kasassa….”Nyt tulloo hyvvää settiä” uattelin varovasti mielessä!

Ja hyvvee settiähän sitä alako pikkuhilijoo tupsahtelemaan. Asiallista raitaa alako ilmestyä konneen ruudulle, ja pakkohan sitä oli save-nappuloo painella, että ei vuan bittiavaruuteen hyvät otot joutus! Homma luisti joutusasti ja välillä piti jo vähän rueta irrottelemaan enemmänkin. Lopputuloksena kahen viisun rumpuraidat. Lahtaaslaalu ja Neljäsattoo -nimiset pökäleet tarttu rumpujen osalta narulle!
Ja tällä kertoo tuli soitettua muutakin, kun ennalta suunniteltua peruskomppia ja tuplabasarimätkytystä! Homma jatkuu tuas viikon piästä….rok rok!

-Musta Savo-

Julkaistu kohteessa Sotapäeväkirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*