Studiopäeväkirja 19.10.2014

Keli oli tuas oikein harmoo, ja Harmoo Talo pojotti usvan keskellä. Tuli ihan dejavu-ilmiö…perkele tämä sama toistuu viikosta toeseen! Aena sattaa vettä ja sammaa hommaa oon menossa tekemään joka viikonloppu. No ihmettelyt sikseen ja ukko mökkiin sissään. Valot piälle ja iänityskamat päälle.
Kun ollaan muaseuvulla, niin pieniä sähköräpsyjä aihettaa katossa olevat loisteputkilamput. Aattelin jotta minimoidaan kaekki häiriötekijät ja soitin Puijon Perkeleelle, että olisko mahollista saaha joku jalakalamppu valontuojaks. Uattelin ihan puhelimella kysästä, kun ulukona sato vettä kaatamalla, ja pirttiin olis ollu kuiteskin noin 20 metriä matkaa. Tosin kaamea kusihätä yllätti ja piätin satteesta johtuen juosta pirttiin kuselle! Tulipahan samalla tuo lamppukin sitten mukkaan otettua.

Kaks viisua oli tarkotus purkittaa. Edellisenä viikonloppuna kesken jääny Soan koerat oli siis tännään työn alla. Kuuntelin sillon soitettua alkuosan runpuraitaa, ja totesin että sehän on ihan paska! Delete files ja projekti kiinni. Piätin sittenkin alottaa Veren seisaattaja -nimisellä laululla!

Tämä osottautukin hyväks valinnaks ja komppi lähti heti lentoon, ja alako löytyä oikee tatsi. Ei muuta kun kone äänittämään ja paukuttamaan tavaraa narulle. Eipä tuossa varmaan kahtakaan tuntia menny, kun rummut oli purkissa. Ruokatauko korkeessa polviasennossa ja lepo paekalla! Sitten siihen toiseen ralliin.

Tämä Soan koerat näytti hampaansa jo viikko sitten,ja kieltäyty tottelemasta isäntää! Perkele miten jääräpäinen viisu! Nyttenkin piti komentoo ihan kunnolla, ennen kun sai sen ruotuun. Kunnon käskytyksen jäläkeen se alako kuiteskin tajuta kuka se isäntä tässä mökissä oekein on! Muutamien kirosanojen saattelemana alako viisu taittua isännän alla, ja kunnon tavaraa tulla narulle! Hieno päätös päevälle ja 9 viisun rummut purkissa.

Ens viikonloppuna sitten vihon viimenen viisu purkkiin, ja homma alakaa olla siinä. Ohan tuolla vielä intro oottamassa, johon pitäs päristellä aenakin virveliä, mutta ne on semmosia pikkujuttuja sitten.

-Musta -Savo-

Julkaistu kohteessa Sotapäeväkirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*