Studiopäeväkirja 16.11.2014

Studiopäivä koitti, se ensimmäinen niistä. Päällimmäisenä mieleen eka päivästä jäi se, mitenkä hyvin homma kuitenkin toimi kaikin puolin.

Soundinetsintä ja säätö saatiin hyvin käyntiin….ensijärkytyksen jälkeen. Lähtökohta oli semmosta sihinää ja sirinää että ei oo ennen kuultu. Nauruthan siinä tuli ja melkein jo itellä usko alako horjua…kyllä se kotona vielä onnistu ja oli hyvän kuullonen.. ajatus bassosoundista, joka on ultimaalisen särötetty mutta silti selkeä, alko tuntua todella kaukaa haettavalta. Ehkä se jostain kuun takaa vois löytyä..joko mennään hakemaan…ei vittu! Mitenkä tässä nyt taas käy.
..mutta kun nappuloita käännettiin ja väännettiin, saatiin aikaan jotain aivan uskomattoman rujoa. 😀 Haluttu mörkömörssäri löyty! Voi vittujen kivekset mitä murinaa! Ultimaalinen supersäröbasso näki päivänvalon.
Säröilyn saattelemana kokkeiltiin sitten jos joku viisu saatas vielä purkkiin. Verjvirta tuntu olevan sen verran hilpeä alotus nimensäkin puolesta koko sessiolle, että sillä pamautettiin koneet käyntiin. No se olikin sen verran hyvällä sykkeellä veivattu, että sitä ei montaa kertaa tarvinnu hinkata. Se oli parilla paikalla selevä tappaus.
Siirryttiin seuraavaan viisuun, Soankoerat. Tässä viisussa on ommoo kynänjäläkee sen verran että sekin oli melekolailla selekee tappaus soiton osalta. Tässä tuli myös puhasta ns.villahanskabassoa väliin. Sen tekeminen otti oman aikansa, mutta valamista tuli. Villahanskabassoon palataan vielä tulevaisuudenaikana.
Ajatus kävi mielessä että kun näitä nyt tuntuu menevän purkkiin niin pistetäämpä vielä yks…mutta sitten kuitenkin totesin että ei ahnehita liikoja…näin alussa kun ollaan vielä. Makustellaan näitä nauhotuksia nyt eka sessioinnin kunniaks ja katotaan ens viikonloppuna sitten lissee ultimaattista säröilyä….. Tai jos jo heittäydytään puhtoisille tyynille peilikirkkaille jääkylmille vesille lämpimikseen kusemaan omille uintireiteille…täh!?..mitä vittua?!

-Woema-

Julkaistu kohteessa Sotapäeväkirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*