Verjnuarmun kuulumisia

Pistetäänpä tässä tilannepäevitys tännekin. Verjnuarmun leirissä on viime aekoina tapahtunu yhtä sun toista. Piallimmäesenä tässä on mielessä se, että uutta pitkäsoettoo on työstetty viime syksystä asti. Ja tämä tarkottaa pelekkiä uuven levyn äänityksiä. Tulevana kesänä tulloo 3 vuotta siitä, kun ekoja aihioita ja säveliä tälle uuvelle levylle demoiltiin. Aeka mennee niin perkeleen noppeeta, että ihan hirvittää. Toisaalta tässä ollaan suatu rauhassa tyostää uutta materiaalia ilman mittään aikatauluja, tae ulkopuolisia jännitteitä. Nyt kun äänitysten osalta aletaan loppusuoralla olla, niin pittää sannoo että kaekki on menny erittäen hyvin ja odotukset uuven levyn suhteen on erittäen korkeella Nuarmun leirissä.

Muutoksia tapahtuu niin musiikillisesti kuin ulkoisestikin. Aekanaan myöhemmin tänä vuonna muutokset on kyllä nähtävissä ja kuultavissa. Nähtäväks jää sitten mittee mieltä ostava yleisö on tästä! Ei tässä kuitenkaan kelkkaa olla kiäntämässä täysin eri suuntaan. Edelleen Verjnuarmu on metallibändi, eikä tosiaankaan olla humppalavoille suuntaamassa. Viännetään loput äänitykset kevvään ja kesän aekana purkkiin, ja tuutataan lätty pihalle kun kaekki palaset on kohillaan. Joten vielä tovin suatte oottaa, mutta se on varmaa,  jotta odotus kyllä palkitaan! Rok Rok ja keikoilla nähhään!

-Musta Savo 19.4.2015-

Julkaistu kohteessa Uutisija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*