Virskirja


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
captcha

(187)
(67) Meikä
ma, 7 toukokuuta 2012 21:01

Ohan toi Haavvan takkoo helvetin kova! Tätä kunnon studioversioo saikin hetken ootella. (taisin sitä tänne vieraskirjaanki tulla ruinaamaan..)
Helvetin kova levy muutenkin!

Kiitoksia ja jatkakaa samaa malliin!

PS. Tulkaahan Tampereelle

(66) Pimmeyven peikko
pe, 4 toukokuuta 2012 16:30

Tosijaanki tullooko nuita paetoja myyntiin lissee vaekka levykauppa äxään tai esimerkiks keikoille? ja kun minäkii satuin ennakkotilloomaan tuon teijjän levyn ja tulj ihan ajallaan julukasupäeväks kottiin niin myöhäset kiitokset nimmaroijjusta painoksesta:)

(65) se, josta ee puhuta
ti, 1 toukokuuta 2012 19:26

tullleekko paitoja lissee myyntiin levykauppax ? L kokoa olis kaverille tarkoitus hankkia.. ''

(64) Mie
ti, 24 huhtikuuta 2012 20:54

No voe kiitoksii Voema!!! Ihan varmana heti tillaan ku tullee myyntiin!! Eipä tiältä pohjosen kaupasta teän uutta levvyy suanukkaan, joten pittääpi tilata se....Ja oli muuten vitun hyvä ku ennakkokuuntelin...mahtavat versiot Kallavesj ja Kalakukko piiseistä ym...

(63) Musta Savo
pe, 20 huhtikuuta 2012 21:12

Osuit asian ytimeen! Tämä nimen ommaan on tarkotettu kaekille teille, jotka ootte alusta asti kuunnellu meijän musiikkia! Toki kyllä myöhemmin kuvioihin tulleet suavat myös aemo annoksen Savometallia!! Jostainhan se on lähettävä liikkeelle, ja tällä julkasulla nimen ommaan sen kuulee selevästi...mitä oli homma alussa ja mitä se on tällä hetkellä!!

(62) DocEvil
pe, 20 huhtikuuta 2012 18:01

Loistava julkasu. Kiitos Nuarmulle, kun vihdoinkin demot + bonukset puskettu päivänvaloon. Itteäni huvitti lähinnä tuo Kaaoszinen kriitikko, koska mitä vitun merkitystä tuolla kappalejärjestyksellä on ?

Mielestäni paras tapa juuri juhlistaa tuota kymppivuotta on laittaa ulos ensimmäinen kuulematon "demo". Demon ympärillehän on muodostunut jo vuosien varrella lähes mystinen aura, kun lyriikat on löytynyt jo vuosia, mutta kappaleita ei. Bändin ystävillehän tämä paketti olikin suunnattu. Ei noi pääkaupungin asukit aina meitä savolaisia taho ymmärtää, sekä toisinpäin.

(61) se, josta ee puhuta
pe, 20 huhtikuuta 2012 08:48

Kelpoo oikein hyvin meille :)
Yksinkertainen kriitikko.

(60) Musta Savo
pe, 20 huhtikuuta 2012 06:46

Kyseiselle kriitikolle ei olis kelvannu vaikka ne olis ollu ihan missä järjestyksessä vuan! Ei ehkä tajunnu julkasun ideaa. Ylleensä bändien demot on on aika karua kuunneltavaa, mutta sehän se on tarkotuskin. Ei ne välttämättä mittään mestariteoksia ole, eikä pidä ollakkaan!

(59) se, josta ee puhuta
to, 19 huhtikuuta 2012 19:50

Aevan saatanan hyvä!!, miksi joku kriitikko kummaksui levyn biisi järjestystä, voe kysseinen kriitikko haistella k....eliä

:D , kyllähän tuo yllätti kivasti että ihan nimmarit, piristy päivä mukavasti, kateellisillä vihertää.

Keikoilla nähhään, jospa tuota yhteiskuvvaan pääsis x)

(58) Musta Savo
to, 19 huhtikuuta 2012 06:47

Joo olokeepa hyvä! Kyllä tosiaan rajattu on tuo nimmareilla varustettu erä! Onnellisa on ne, jotka sen on itellesä suana!