Virskirja


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
captcha

(181)
(141) Mörkö
la, 12 heinäkuuta 2014 09:03

Alakakkeepa joutua Tampereelle keikalle, tuokkee muikkukukkoo tullessanne

(140) Onneton pääkaupunkiseutulainen
to, 10 heinäkuuta 2014 03:05

Ensinäkin upeaa työtä jälleen kerran tuon Lahtaaslaalun kanssa! Ja kun sinkku oli jo näin hyvä, niin kyllä sitä uutta levyä malttaa odottaa! On myös ilahduttavaa, että paitoja on tulossa. Semmoisen kun saisi päälle niin olisi erittäin hyvä.

Oletteko harkinneet eksyvänne sieltä Kuopion suunnalta hieman etelämmäksi? On niin suuri sääli, etten pääse minnekään teitä katsomaan, että harkitsen jo viiden tunnin ajoa sinne teidän keikoille!

(139) Musta Savo
ti, 8 heinäkuuta 2014 17:48

No perkele!! Kiitosta vuan hyvästä palautteesta! Tuo Lahtaaslaalu on vasta esimakua tulevasta, ja voip olla että aika moni vielä yllättyy uuvesta levystä! Hyvää kannattaa kuitenki aena oottaa vaikka vähän pitempäänkin! Näiltä näkymin ei mitään fyysistä versiota ole kuiteskaan sinkusta tulossa!! Levyltähän tuo sitten aikanaan löytyy kuiteskin.

(138) TohtoriX
ti, 1 heinäkuuta 2014 19:44

Jopas yllätti. Lahtaaslaulu potkii sinkkuna aivan törkeen kovaa. Todella energinen veto. Ylititte todellaki ittenne tällä kertaa. Kiitti julkasusta, mutta sinkku ei helpottanu levyn odottamista sitten yhtään. Teki siitä vaan pitemmän odotuksen. Onko tästä sinkusta tulossa myyntiin kenties jotain pienemmän erän fyysistä kappaletta?

Huikee sinkku ja kiitokset tästä!
- Tohtori X

(137) Jarkko
la, 7 kesäkuuta 2014 12:13

Päevee että pätkähti! Oesko mahollista vielä suaha niitä "savosta tulossa, helevettii mänössä" T-paetoja. Perkele ku jäe korpeemaan, ku jäin ilima viime rockcockissa. Kaek ol männy ku meni kyselemmään (ainakii isojen miesten koot). Luulishan nuille vielä ostajia oleva, olj sen verta naseva "iskulaase" :) Ja niin, piisitoeve, soettakee Pirun saana kuopijossa. Tällä suapi ainakii vestarikansan niskat katki ihan varmasti, on sen verta timanttine ralli! Kiitos!

(136) Musta Savo
pe, 16 toukokuuta 2014 05:58

Uutta piällepantavaa on luvassa tänä kesänä, kuhan ensin keretään virkata paijat valamiiks!

(135) samuli kantola
la, 10 toukokuuta 2014 01:57

Iltootas
Koskapas saataisiin savolaista kurmootusta tänne Lahden suunnalle. Mukaanhan voisi kelpuuttaa vaikka turmion kätilöiset yhteiskeikalle. Edellinen keikka kun on teidän osalta niinkin kaukaa kuin Tuskasta kaisaniemestä.
Ja onkos näin kesän kynnyksellä tuloillaan uutta verjnuarmun piälle pantavaa, jottei tarvitse ihan ilkosillaan koikkelehtia.

Uutta levyä odotellessa

T. Samuli

(134) Humppapuoskarj
to, 8 toukokuuta 2014 19:31

Mistähän sitä mahtaisi löytää Ruatokansan Uamunkoeton kun jokapaikasta on loppunu eikä uusia painoksia ole kuulema tiedossa?

(133) Pimmeyven peikko
ma, 21 huhtikuuta 2014 13:19

Kulttuurj'arreenalla meininki olj' toellakkii mahtava että kiitoksija vielä vaekkakii näen "melko" jäläkikätteen:) !

(132) Musta Savo
ma, 21 huhtikuuta 2014 11:22

Kiitoksia vuan kaikille Kulttuuriareenan keikalla mukana olleille! Hyvä oli meininki! Bäkkärille on mahollista piästä vaikka keikan jäläkeen! Kyssyy ensin luvan henkilökunnalta, joka sitten varmistaa asian meiltä!!